Bijkletsen: Stage, Regio en Toestelfinales

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden dat er iets op de site is geschreven dus tijd voor een update. Dana is na het NK voor teams druk bezig geweest met het trainen van nieuwe elementen, ze is samen met trainer Wouter en Djaniek op OJTS stage geweest en heeft zich voorbereid op de regionale wedstrijden. Tussendoor heeft ze natuurlijk ook nog lekker kerstvakantie gevierd!

Op 16 januari werden de Regionale Kampioenschappen Zuid-West Nederland gehouden. Voor Dana een goede wedstrijd om er in te komen en te kijken hoe hard ze nog moet werken om dit jaar op landelijk niveau mee te kunnen draaien. Een aantal moeilijke elementen werden nog weggelaten maar met een puntenaantal van 42,000 mocht Dana zich toch regiokampioen in de eredivisie noemen.


3 weken later turnde Dana tijdens de regionale toestelfinales hetzelfde programma. Op sprong had ze zich helaas niet geplaatst voor de finale omdat ze tijdens de regio geen twee verschillende sprongen liet zien. Op brug turnde ze stukke beter dan in de trainingen, wat haar de gouden medaille opleverde. Ondanks dat er op balk nog een aantal elementen en verbindingen niet werden geteld haalde ze toch een hoger punt dan haar concurrente dus ook hier het goud. Op vloer kan Dana stralen als geen ander en dat deed ze ook nu, dik verdiend goud op dit toestel! Met dus 3x goud om haar nek  kon ze tevreden terug kijken.

Ik en mijn clubgenootjes tijdens de           
toestelfinales.
 In totaal 24 medailles!!        

Dana is nu hard aan het trainen om de moeilijkheid van de oefeningen verder omhoog te krijgen. Op 27 februari zal zij nog gaan strijden om de titel 'Brabants Kampioen' waarna de strijd echt zal beginnen tijdens de landelijke wedstrijden!!