08-10-2011

Het is lang geleden mijn site is een tijdje uit de lucht geweest maar ik ben van plan om mijn site goed bij te gaan houden. Er is veel gebeurt sinds de laatste update dus ik zal in het kort vertellen wat en hoe.

Ik heb niet mee gedaan aan de finale van het NK in Heerenveen want in de week voor het NK heb ik namelijk op de training met wippertje mijn arm uit de kom gehad. 's avonds meteen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en ook meteen die avond nog is mijn arm onder narcose weer in de kom gezet. Dit is gelukkig allemaal heel snel gegaan waardoor het herstel ook heel goed is verlopen. Na een week gips, 2 weken iedere dag fysio en heel veel zelf oefenen leek het er al op dat het allemaal weer helemaal goed zou komen. Ik ben toen 3 weken op vakantie gegaan en na die drie weken weer begonnen met trainen.

Na de vakantie ben ik begonnen bij Flikflak in Den Bosch. De combinatie school en eredivisie was bij Alianza voor mij niet te doen dus na een aantal zaterdag trainingen bij Flikflak heb ik de keuze gemaakt om in het nieuwe seizoen over te stappen naar Flikflak. Het voelde meteen goed zowel met de meiden als met de trainers, de zaal is fantastisch en ook de sfeer geweldig. Ik heb het er dus ontzettend naar mijn zin!!

Ik ga in Rosmalen naar school, een LOOT-school wat betekent dat ik heel vroeg moet opstaan. Om ongeveer 7 uur gaat de bus vanuit Waalwijk naar het CS in Den Bosch  Ik neem dan samen met de andere meiden van flikflak de trein naar Rosmalen. En van daar uit lopen we naar school.  Ik zit samen met Romy, Isa en Naomi in de klas, heel gezellig en we hebben ook een hele leuke klas. Het is wel hard werken en moet soms nog 's avonds en in de weekenden mijn huiswerk maken.

Op dit moment train ik 5 middagen en zaterdagochtend. In totaal zo'n 20 uur per week.

Eind oktober gaan we meedoen aan een wedstrijd in Hamburg ( mijn eerste "interland") en begin november in Leverkusen. Ik heb hier erg veel zin. We zijn hard aan het trainen dus het gaat vast helemaal goed komen.