16-01-2012

Half december een week op stage geweest naar Ulm, Duitsland. Het was erg leuk en gezellig en natuurlijk hard getraind. Kerstmis gevierd met de familie en daarna nog 2 dagen stage in Nieuw Vennep, ook hier hard getraind en veel geleerd. Na deze stage zijn we heerlijk een week naar Zwitserland geweest waar een tante van me woont. Er lag heel veel sneeuw en heb zelfs op een snowboard gestaan en kon gewoon de berg af.

Ik ben alweer een paar weken terug in het ritme van trainen en school en ik moet zeggen dat ik weer even moet wennen. Ik moet een paar proefwerken in halen die ik gemist heb tijdens de stage en in de vakantie heb ik ook niet veel gedaan aan mijn huiswerk dus ik moest er weer vol tegenaan. Maar s'ochtends weer vroeg opstaan valt toch wel weer tegen. Ik train nu ook 3 ochtenden in de week en moet zeggen dat me dat goed bevalt, het zijn meestal rustige trainingen waar we veel aan basis doen.

Vorige week kreeg ik te horen dat ik niet ben geselecteerd voor de OJT-selectie wat me eigenlijk best tegenviel. Ik had niet verwacht dat ik de test zo slecht had gescoord en ook Nico had dit niet verwacht. Heel jammer want het gaat best goed op de trainingen, ik ben natuurlijk allemaal met nieuwe onderdelen bezig en ook veel met basis omdat ik me toch nog moet aanpassen aan de manier van trainen bij flikflak maar dit gaat steeds beter.

In iedergeval heb ik en iedereen in mijn omgeving er nog steeds vertrouwen in dus ik blijf lekker en vooral met veel plezier door trainen.